SKARABEE

SKARABEE

Perjantai 25.5. klo 20 Hällä-näyttämö
Fri 25.5. at 8 pm at Hällä Stage

SKARABEE

Skarabee on absurdi ja viihdyttävä nykytanssia ja fyysistä teatteria yhdistävä sooloesitys.

“Koti on erämaa. Tyhjät tölkit kolisevat jaloissa ja tiskialtaasta on valunut lampi keittiön lattialle. Lammessa ui joku. Tuuli kohisee hitaasti ja kadut ovat huimaavan alhaalla. Taustalla häämöttää vuori pienine kiipeilijöineen, ja ikkunan poikki rullaa aurinko kuin reitilleen pakotettuna. Tätä kaikkea katsellaan kuin luontodokumenttia, ohjelmaa hyönteisiltä hyönteisille. Ikkunan poikki rullaa aurinko kuin reitilleen pakotettuna. Ikkunan poikki rullaa aurinko kuin reitilleen pakotettuna. Maan alla on aarre kotelossaan, ehkä tai emt.”

Koreografia ja tanssi: Jouni Järvenpää
Puku- ja äänisuunnittelu: Jouni Järvenpää
Lavastus: Timo O. Nenonen ja Jouni Järvenpää
Kuvat: Reino Koivula
Ensi-ilta: 7.7.2017 Barker-teatteri, Turku
Kesto: n. 45 min

Jouni Järvenpää on Turussa asuva tanssitaiteilija. Hän valmistui vuonna 2002 Amsterdamin Taidekorkeakoulun School for New Dance Development -linjalta ja on siitä lähtien tehnyt aktiivisesti töitä
freelancekoreografina ja -tanssijana. Jounin teoksia ovat tuottaneet ja osatuottaneet mm. Läntinen tanssin aluekeskus, JoJo - Oulun tanssin keskus, Ehkä ry, Barker teatteri, Unfinished Company, Näytelmäryhmä ja teatteri Akseli Klonk. Jouni on vieraillut Tanssivirtaa-festivaalilla aiemminkin, vuonna 2016 Valkoinen valas -teoksella, jonka hän teki yhteistyössä Maija Reeta Raumannin kanssa.

GIRL GIRL GIRL

Tanssivirtaa Tampereella
–nykytanssifestivaali
Hällä-näyttämö
Hämeenkatu 25
33200 Tampere

Tilaa uutiskirje.