DREAMS OF REPLAY

DREAMS OF REPLAY

Lauantai 26.5. klo 19 Hällä-näyttämö
Sat 26.5. at 7 pm at Hällä Stage

DREAMS OF REPLAY

Susanna Leinosen pysäyttävä liikkeellinen kerronta ja Kasperi Laineen säveltämä musiikki vievät katsojan absurdille, ajatuksia herättävälle matkalle.

Tässä teoksessa Leinonen on palannut aiempiin töihinsä. Hän on rakentanut uuden teoksen kuuntelemalla vanhoja materiaaleja, muistellen, analysoiden ja tutkien aiempien teostensa liikekieliä. Hän ei ole uudelleenkäyttänyt materiaaleja, vaan matka menneeseen on luonut oman ainutlaatuisen maailmansa.
Teoksessa kohtaavat minimalistinen skenografia ja omintakeiset hahmot. Leinosen koreografia on teknistä ja millintarkkaa ja Susanna Leinonen Companyn tanssijat toteuttavat sitä taidokkaasti.

Koreografia: Susanna Leinonen
Tanssijat: Tiia Huuskonen, Sara Kovamäki, Liisa Pietikäinen, Elisa Tuovila ja Erika Vilander
Musiikki ja äänisuunnittelu: Kasperi Laine
Valosuunnittelu: Kalle Ropponen
Pukusuunnittelu: Erika Turunen ja Susanna Leinonen
Tuotanto: Susanna Leinonen Company
Kuvat: Mirka Kleemola
Ensi-ilta: 6.9.2017 Aleksanterin teatteri, Helsinki
Kesto: 55 min


Susanna Leinonen on palkittu ja kansainvälisesti menestynyt koreografi. Hän on valmistanut koreografioita omalle ryhmälleen Susanna Leinonen Companylle sekä useille baletti- ja nykytanssitaloille Suomessa ja ulkomailla. Susannalle on myönnetty sekä Suomi-palkinto, Vuoden Tanssiteko-palkinto että Helsingin kaupungin kulttuuripalkinto. Lisäksi hänelle on myönnetty valtion viisivuotinen taiteilija-apuraha vuosille 2008-2013 sekä vuodesta 2015 alkaen. Hänen teoksiaan on esitetty yhteensä yli 20 eri maassa. Susanna Leinonen Company on nimetty yhdeksi OKM:n kulttuurin kärkivientihankkeeksi.

 

 

 

 

 

GIRL GIRL GIRL

Tanssivirtaa Tampereella
–nykytanssifestivaali
Hällä-näyttämö
Hämeenkatu 25
33200 Tampere

Tilaa uutiskirje.