FESTARIKLUBI | Festival Club

FESTARIKLUBI | Festival Club

Torstai 24.5. klo 22-04 Tullikamari Klubi
Thu 24.5. at 22pm-04am at Tullikamari Klubi

FESTARIKLUBI | Festival Club

 
Torstaina 24.5. klo 22-04
Tullikamari Klubi, Tullikamarinaukio 2, 33100 Tampere

 
Festariklubilla klo 22-00 vierailevat esiintymässä runoilija Reetta Pekkanen, laulaja Teemu Sytelä sekä mainio sähköakustinen yhtye Minä ja Nieminen. DJ Janne Laurila luotsaa tunnelmaa läpi illan.

Jos saavut heti klo 22, voit nähdä myös osan Kiertoliike-yksityistilaisuudessa esiintyvän eurooppalais-suomalaisen nykytanssikokoonpanon BANDin esityksestä Let´s not pretend to be alone here.

Loppuillasta arvotaan Festaripassi vuodelle 2019 eli sisäänpääsy kaikkiin ensi vuoden Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaalin esityksiin.

Ilta jatkuu klo 00 alkaen Tummilla tunneilla aina klo 05 saakka DJ OEL:n tahdittamana.
 
VAPAA PÄÄSY
Narikkamaksu | Cloakroom 2 €


 
MINÄ JA NIEMINEN
Festariklubin lopuksi tunnelman tiivistää Minä ja Nieminen, värikäs sähköakustinen yhtye Tampereelta.
Kappaleet syntyvät Teemu Kiiskilän ja Henrika Niemisen yhteistyöstä, elektronisten ja akustisten soitinten avulla. Minä ja Nieminen kerää vaikutteita monista lähteistä ja yhdistelee rohkeasti folkin, afrobeatin, bluesin, funkin ja elektronisen rytmimusiikin sävyjä.
https://www.facebook.com/minajanieminen/

REETTA PEKKANEN
Runoilija Reetta Pekkanen esittää Tanssivirtaa Festariklubilla runoja tekeillä olevasta teoksestaan. Reetta Pekkanen (s. 1985) on valmistunut Tampereen yliopistosta pääaineenaan suomen kieli. Hän työskentelee runouslehti Tuli & Savun toimittajana sekä koordinaattorina taiteilijaresidenssikeskus Arteleksessa, Hämeenkyrössä. Pekkasen esikoisrunoteos Pieniä kovia nuppuja (Poesia 2014) palkittiin Katri Vala -palkinnolla, Tiiliskivi-palkinnolla ja Silja Hiidenheimon muistostipendillä.

TEEMU SYTELÄ
Teemu Sytelä valmistuu tänä keväänä TAMKista Musiikkiteatterilinjalta musiikkiteatterin kandidaatiksi, pääaineenaan laulu. Festariklubilla hän esittää itse ja ystäviensä kanssa säveltämiään lauluja taiteellisesta lopputyöstään Pieni Balleriina. Teemu on Alavudelta Etelä- Pohjanmaalta kotoisin oleva, 26-vuotias Tampereella asuva näyttelijä ja muusikko. Hänet olet voinut nähdä lavalla mm. Viime vuosien isoissa musikaalitöissä: Sugar-Piukat paikat (Tampereen Teatteri 2015-2016) ja Tampereen Työväen Teatterilla teoksissa Kolme iloista rosvoa (2015) ja Spring Awakening (2017), sekä UniQ Productions Oy:n Fauni-musikaalissa (2017). Valmistumisensa jälkeen Teemu keikkailee Pieni Balleriina -teoksella sekä lokakuusta lähtien hänet voi nähdä lavalla Billy Elliot –musikaalissa TTT:n suurella näyttämöllä.

https://www.facebook.com/pieniballeriina/
@pieniballeriina
@teemusytela

LET’S NOT PRETEND TO BE ALONE HERE
Esiintyjät Riikka Laurilehto, Emilie Gregersen, Rebecka Berchtold, Naya Moll ja Johanne Østervang
Äänisuunnittelu: Rasmus Kreiner ja Rebecka Berchtold
Musiikki: Haddaway "What is love"
 
***
 
Festival Club programme consists of poet Reetta Pekkanen, singer Teemu Sytelä and pop duo Minä ja Nieminen. Also DJ Janne Laurila plays music from 22-00 and DJ Oel 00-05.
 


Tullikamari Klubi
Tullikamarinaukio 2
33100 Tampere
 
 klubi
Tanssivirtaa Tampereella –nykytanssifestivaali
Hällä-näyttämö, Hämeenkatu 25
33200 Tampere

Tilaa uutiskirje.