SYVENNÄ ESITYSKOKEMUSTA TANSSIOPPAAN AVULLA!

Tanssivirtaa-festivaali tarjoaa nykytanssin ensikatsojille ainutlaatuisen kokemuksen. Nykytanssin ensikatsojat eli Festivaalin erikoiskutsuvieraat pääsevät veloituksetta tutustumaan Tanssivirtaa-festivaalin ohjelmistosta valitsemaansa teokseen sekä saavat henkilökohtaisen opastuksen illan esityksen tekijään ja taustaan. Kutsuvieraiden tanssioppaina toimivat Tampereen konservatorion tanssin ammattiopiskelijat.

Kutsuvieraiden tehtäväksi jää kuuntelu, esityksen kokeminen ja kokemustenvaihto esityksen jälkeen yhdessä tanssioppaan kanssa. Toivomme kutsuvieraidemme saavan tanssioppaiden avulla tavallista syvällisemmän ja antoisamman nykytanssielämyksen!

Hae Tanssivirtaa-erikoiskutsuvieraaksi ja kerro lyhyesti, miksi sinä tai ystäväsi haluaisitte päästä erikoiskutsuvieraaksi. Erikoiskutsuvieraana voit tuoda mukanasi opastettavaksi myös yhden ystävän.

Ota yhteyttä
liput(a)tanssivirtaa.net tai puh. 050 550 7019

”Erikoiskutsuvierasidea on loistava! Mahdollisuus keskustella tanssin ammattilaisen kanssa mahdollisti sellaisen omankin pohdiskelun tanssista, mitä muuten ei olisi tullut käytyä. Oppaiden kanssa oli helppoa ja inspiroivaa keskustella. :)” -kutsuvieras 2016

”Kiitos mahdollisuudesta olla kutsuvieraana. Kokemuksena se oli hyvin mielenkiintoinen. Alun keskusteluhetki oppaiden kanssa polveili aiheesta toiseen mukavasti ja antoi pohjaa teoksen katseluun eri tavalla kuin luettu esittely. Kynnys osallistua festivaaliin tulevaisuudessakin madaltui huomattavasti. Kutsuvierasosallistumista on helppo suositella kenelle tahansa vähänkin asiasta kiinnostuneelle.” -kutsuvieras 2014

”Lämmin kiitos, hienosti oppamme rohkaisivat meitä luottamaan näkemäämme ja omaan näkemykseemme.” -kutsuvieras 2014